Sosiaali- ja terveysjärjestösi
digitaalinen ydin

Kilta-jäsenrekisteri tuo yhden mon­ikäyttöisen tietojärjestelmän koko sote-järjestön käyttöön. Kiltan automaatio auttaa järjestön arjessa ja mahdollistaa muun muassa helpon jäsenmaksujen keräämisen, laajat neuvontapalvelut ja ajantasaisen jäsenrekisterin.

Tehokkuutta toiminnan ohjaukseen

Kilta-rekisteri helpottaa monin tavoin sosiaali- ja terveys­järjestöjen toimintaa. Se on avuksi valtakunnallisten ja paikallisten ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä, vapaa­ehtois­työn ja vertaistuen organisoinnissa, sopeutumis­valmennuksissa sekä laskutuksessa ja varojen jaossa yhdistyksille.


Hyötyä kaikille järjestön tasoille

Kilta-jäsenrekisteri palvelee liittojen, aluejärjestöjen ja yhdis­tysten jäsenistöä samassa rekisterissä keskitetysti. Yksi järjestelmä on koko järjestön käytössä. Jäsenet voivat asioida sujuvasti verkossa, hoitaa jäsenmaksut, päivittää omia tietojaan ja tutustua järjestön tiedotuksiin, viesteihin ja jäsenetuihin.


Jäsenviestintää ja sähköisiä palveluita

Kun kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, ne on helppo pitää kaikkien asianosaisten saavutettavissa ja aina ajan tasalla. Jäsenviestintä, yhdistysinformaatio ja mahdolliset jäsenlehtiasiat hoituvat helposti Kiltassa. Sähköinen palvelu siirtyy näppärästi mobiiliin ja tuo jäsenedut helposti jäsenten saataville. 


Ehdotonta tietoturvaa ja Kehätiedon jatkuvaa tukea

Kilta-jäsenrekisteri suojaa tietojasi. Se huomioi GDPR:n ja kerää lokitukset talteen. Aukoton kirjausketju eli audit trail on itsestäänselvyys. Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme auttavat sinua aina tarvittaessa. Lisäksi voit ulkoistaa meille osan toiminnoistasi.  

kilta-rekisteri

Turvaa ja sujuvuutta sosiaali- ja terveysalan järjestön jäsenrekisteriin

Toimivat IT-palvelut ovat edellytys toimivalle sote-alan palvelulle. Turvallinen ja helppo­käyttöinen Kilta tuo jäsenten kaikki tiedot yhteen rekisteriin.


Kilta-jäsen­rekisterissä voit segmen­toida eri ryhmiä ja kohdentaa viestit yhdelle tai useammalle ryhmälle. Kiltasta on apua myös sopeutumista tukevien kurssien järjestä­misessä.


Kiltan avulla keräät jäsen- ja osallis­tumis­­maksut käte­västi automaation avulla. Saat myös tarvitta­vat raportit rahoitta­jille ja toiminnan tueksi.


MOduulit

Laaja ja laajennettavissa oleva jäsenrekisteri

Kehätiedolla on Kilta-jäsenrekisteriin liittyviä lisä­osia, joiden avulla saat vielä enemmän irti järjestösi jäsen­rekisteristä.


Kehätiedon omat moduulit helpot­tavat mm. palvelu­pyyntöihin vastaa­mista, sähköisten vaalien järjestä­mistä sekä verkko- ja mobiili­asiointia.


Kilta sisältää valmiit rajapinnat, joiden avulla rekisteriin voidaan liittää kolmannen osa­puolen järjestelmiä.

”Lähes 90 prosenttia jäsenistä liittyy verkkolomakkeen kautta – eli ainakin liittyvät jäsenet käyttävät nettiä.”

Tiina Vuorinen Järjestökoordinaattori, Suomen Sydänliitto

Täydennä sosiaali- ja terveysjärjestösi ratkaisu näillä moduuleilla

Digivaali

Sähköinen vaali on helppo, nopea ja tasapuolinen tapa äänestää järjestön tai liiton erilaisissa kysymyksissä.

Verkkokauppa

Järjestösi tarpeisiin rakennettu verkkokauppa-alusta on toimivin tapa myydä järjestön tuotteita.

Mobiili

Mobiili tuo järjestösi palvelut, jäsenedut, uutiset ja tapahtumat matkapuhelimeen.

Asiakkaitamme:

Katso, kuinka olemme auttaneet sosiaali- ja terveysalan järjestöjä

Jutellaanko lisää?

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Myyntipäällikkö Harri Haarela
harri.haarela@kehatieto.fi
010 835 4407*

Tutustu myös näihin toimialoihin